cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

Domingo Bonnín: «L'auditori, el volem per a la gent d'aquí»

El regidor troba que, amb la coral, la banda i l'escola de música, el local queda cobert

Potser que per Pasqua l'auditori ja estigui en condicions d'inaugurar-se. Els polítics, emperò, no s'atreveixen a fixar una data concreta perquè l'edifici fa estona que hauria d'haver estat enllestit.

De fet, l'anterior equip de govern era partidari d'inaugurar-lo abans de les eleccions del 13-J. No va poder ser. Les obres que començaren el febrer de 1998 s'han anat retardant dia rere dia i els terminis s'han incomplit. Ara, però, l'obra està a punt d'acabar-se i d'adjudicar el mobiliari, que està pressupostat en 27 milions de pessetes. El pati de butaques ja està moblat. Queda només per sortir a concurs el projecte escenotècnic, que s'executarà en dues tongades: una per valor de 85 milions de pessetes i l'altra per 53 milions. La segona fase del concurs escenotècnic sortirà a concurs l'any vinent. «Perquè enguany hem anat a cobrir els mínims per poder començar», explicà el regidor de Cultura, Domingo Bonnín.

Ara, Domingo es troba en condicions de parlar del futur centre multifuncional d'Alcúdia que, a part de l'auditori en si, compta amb set aules i una biblioteca perquè els escolars inscrits a l'escola de música puguin estudiar mentre esperen que comenci la classe. Actualment, 166 al·lots d'edats compreses entre els 10, 12 i 13 anys es troben matriculats a l'escola de música. El proper curs, tots ells començaran les classes al centre multifuncional. A més, ara estan posant en marxa una orquestra que integren aquests mateixos escolars i que debutarà en el concert dels Reis, juntament amb la banda d'Alcúdia i la coral.

Bonnín explica que per assajar la banda i la coral s'ha construït una sala polivalent que també es podrà aprofitar per fer-hi congressos o bé seminaris. Just devora la sala polivalent, n'hi ha una altra que és la sala de premsa, que, en principi, l'empraran com a despatx els directors de la banda i la coral.

Cal comentar també que a darrere la sala de butaques hi ha una cabina de control de so, una altra de llums i una més petita per a les màquines de cinema. A l'amfiteatre hi ha dues cabines per al sistema de traducció simultània.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris