algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Unes 300 persones participaren a la torrada del Dijous Bo de Barcelona

Els organitzadors instal·laren uns pannells per promocionar Inca

Unes 300 persones, majoritàriament inquers, compareixeren al primer Dijous Bo que despús-ahir vespre es va celebrar a Barcelona. La iniciativa sortí d'un grup d'estudiants inquers que estudien a la ciutat comtal.

La festa començà devers les 10 de la nit amb l'actuació d'una nodrida representació de la banda municipal de música d'Inca, Unió Musical Inquera. Aquesta banda, entre d'altres temes, interpretà l'himne de Mallorca, la Balanguera. Poc després s'inicià una torrada popular a base de productes mallorquins. No hi va haver estirades com per Sant Antoni a Gràcia perquè hi havia manco gent.

L'organització va muntar una mena d'estand per repartir programes del Dijous Bo i on hi havia una petita mostra de productes inquers, com ara les galletes Quely. En uns panells, cedits per l'Ajuntament de Barcelona, es col·locaren diferents pòsters explicatius que contenien una breu història del Dijous Bo. També mostraven la situació geogràfica d'Inca, les seves festes, fires i tradicions i imatges de llocs interessants d'obligada visita.

Els representants institucionals i els organitzadors coincidiren a assenyalar la importància d'aquest primer Dijous Bo, l'èxit del qual ha servit per fer que el de l'any que ve es prepari amb més antelació, contengui més actes culturals i mostres de productes inquers i agafi cada vegada més força fins que es pugui consolidar com a festa. A la festa hi assistí la directora general d'Indústria, Francisca Vives, en representació del Govern de les Illes Balears; la regidora de Cultura d'Inca, Joana Rosselló; i Mercè Mestres, en representació de l'Ajuntament de Barcelona.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris