cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

El PSM vol que el superàvit del 99 es destini a mesures d'acció social

Esperen del batle onze actuacions concretes a les barriades amb problemes crònics

El grup municipal del PSM a l'Ajuntament de Palma sol·licitarà al batle, Joan Fageda, que el superàvit dels pressuposts de 1999 es destini íntegrament a polítiques socials i educatives d'urgència.

Sebastià Serra, portaveu del grup, explicà que la previsió és que en sobrin 592 milions de pessetes a finals d'any, i que «d'acord amb l'informe Dades per a un diagnòstic social de la ciutat de Palma, ens fa falta prendre una determinació urgent de cara a pal·liar les greus mancances socials detectades».

Arran de l'estudi el PSM ha preparat onze mesures urgents "principalment destinats a la creació d'un pla de xoc per a marginats i actuacions concretes en les àrees de degradació crònica, amb les que s'estan preparant a marxes forçades" i que seran presentades al batle i als regidors de Manteniment, Acció Social i Urbanisme, com també a les àrees de Cultura i Educació.

Serra també aprofità l'avinentesa per carregar contra els responsables municipals d'Acció Social, «que no assistiren a la reunió amb la consellera de Benestar Social per crear una política assistencial per als marginats, just després que una persona morís pel fred en els carrers de Palma, com passa cada hivern».

«Per això, aquestes intervencions són més prioritàries encara, perquè a Palma s'està fent una política de dir que tot va bé, quan realment ha quedat demostrat amb dades que la realitat del carrer és una altra».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris