cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Cort remodela l'àrea de jocs infantils del parc de Son Ximelis i Son Roca

Hi construirà una piràmide i tirolines per als nins de la zona

La barriada de Son Ximelis i Son Roca comptarà amb un nou parc infantil. Dijous passat els tècnics de l'Ajuntament de Palma tancaren l'antiga zona de jocs per procedir al seu esbucament, que començà ahir al matí. Els elements instal·lats per a la diversió dels infants que hi havia en aquesta àrea "i que varen ser instal·lats en les obres de construcció del parc del 1986" ja no compleixen les noves normatives europees en matèria de seguretat dels jocs per als infants.

Fins ara a l'espai de Son Ximelis hi havia una gran piràmide de pedra i jocs de factura clàssica construïts amb ferro. Aquests elements seran substituïts per una piràmide tridimensional de petites dimensions i de cordes (semblant en l'estil a la que fa les delícies dels més menuts a la zona de Can Pastilla, just a la platja), amb un gran fossat d'arena; una àrea de jocs destinada a la tirolina «un element que ha tingut molt d'èxit en àrees de jocs infantils com la del parc de Bellver», un castell multifuncional amb un tobogan (instal·lació molt exitosa i que està funcionant molt bé a nivell europeu) i bastants de jocs de molles per als infants més petits.

El pressupost d'aquesta remodelació del parc infantil de Son Ximelis puja en total als quinze milions de pessetes, tot i que en aquests moments l'assignació destinada a les obres encara no ha estat tancada del tot. S'ha d'assenyalar que aprofitant que hi ha en marxa aquestes obres, per part de l'Ajuntament de Palma també es procedirà a la renovació dels bancs, les papereres i dels altres elements que configuren el mobiliari urbà de la zona. Les obres de remodelació també serviran per a la creació del nou arbrat de la contrada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris