algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

La Plataforma d'Interins creu que només els tribunals solucionaran la política de personal de la Caib

Han presentat recursos contra les proves per als diferents borsins i contra el concurs-oposició del Consell Insular

Bartomeu Alcover, portaveu de la Plataforma d'Interins, afirmà ahir que només els tribunals solucionaran la política de personal de l'Administració autonòmica. «No és positiva aquesta situació, però davant de les actuacions de la Conselleria de Funció Pública només resta la via judicial», afirmà.

La plataforma ha recorregut tots els decrets i resolucions del conseller de la Funció Pública, Josep Maria Costa, que convocaven les proves selectives per als diferents borsins d'interins, per la via de la protecció dels drets fonalmentals davant el TSJB i els jutjats contenciosos administratius, per entendre que s'han vulnerat els articles 14 i 23.2 de la Constitució que fixen la igualtat davant la llei i les condicions per accedir a les funcions i càrrecs públics.

A més, denuncien que no s'han respectat els terminis establerts per la Llei de la funció pública i de procediment administratiu per la presentació d'instàncies, per evitar impugnacions. «S'han creat falses expectatives de feina entre milers de ciutadans perquè la majoria de les persones que accedeixin al borsí no treballaran», digué Alcover.

La plataforma també ha impugnat el concurs oposició del Consell de Mallorca, convocat amb les mateixes bases que el de la CAIB. «El que no és vàlid per a uns, tampoc ho pot ser per a altres».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris