muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

La Sala perdrà un ajut de 25 milions perquè no té llest encara el tanatori

El CIM demanarà a instància municipal que Madrid mantengui els doblers

TOMEU GARCIES, Inca.
L'Ajuntament d'Inca perdrà una subvenció de 25 milions de pessetes perquè no ha acabat a temps les obres de construcció del tanatori.
Així ho va comunicar a Diari de Balears el conseller de Cooperació Municipal del Consell Insular, Antoni Alorda, tot indicant que l'obra corresponent al Pla d'Obres i Serveis de l'any passat ha d'estar enllestida completament abans del 30 de novembre d'aquest mes. La subvenció suposava el 40% del pressupost de l'obra, que s'havia fixat en prop de 63 milions.

Ara com ara no s'ha rebut cap certificació d'obres i de fet les feines encara continuen al costat del cementeri municipal, la qual cosa fa molt difícil que en només quatre dies puguin haver-se acabat.

Alorda explicà que des de l'Ajuntament d'Inca s'ha demanat una pròrroga per no perdre aquesta ajuda i que «la tramitarem, ja que no volem que es perdin aquests doblers».

De tota manera, el conseller assegura que «el principal inconvenient que existeix és que aquests doblers provenen del Ministeri d'Administracions Públiques i que en aquests casos rarament accepta una pròrroga si no hi ha motius ben justificats». Si es rebutja la petició municipal, l'Ajuntament haurà d'assumir aquesta part del cost.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris