cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

Cecili Buele serà el candidat del PSM a les eleccions generals del 2000

«Vull ser una veu forta i un vot ferm a Madrid», diu el diputat nacionalista

Cecili Buele va ser presentat ahir com a candidat del Partit Socialista de Mallorca (PSM) a les pròximes eleccions generals. Buele va ser presentat pel seu secretari general, Mateu Morro, com una persona amb «gran capacitat de feina» i «molt rigorosa» amb els compromisos institucionals.

La candidatura de Buele va ser acordada «per unanimitat» a proposta de la Comissió Executiva dilluns passat. Una vegada que el Consell Polític i la Federació PSM-Entesa Nacionalista la ratifiquin, Buele quedarà com el candidat definitiu el dia 18 de desembre, quan quedaran tancades les llistes al Congrés dels Diputats i al Senat.

El secretari general del PSM va dir que la campanya electoral nacionalista es basarà en la potenciació de dues línies. «Una orientació progressista i ecologista i la defensa dels interessos de les Illes Balears», va especificar Morro. Els nacionalistes d'esquerres mallorquins, menorquins i eivissencs treballen per «rompre el bipartidisme i per anar posant pedres amb els altres nacionalistes de l'Estat per anar cap al federalisme».

El candidat nacionalista va resumir el seu objectiu en «convertir-me en una veu i un vot nacionalista per Mallorca i per les Illes Balears» a Madrid. «Una veu forta i un vot ferm», va incidir Buele, que també va remarcar que no es representa a si mateix, sinó a la «formació política nacionalista més antiga i més consolidada de Mallorca».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris