muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
16°

Nájera diu 'caradura' i 'ignorant' al portaveu del PP en el ple de Calvià

Carlos Delgado li argumentà les raons que fan il·legals les cases de Son Font

La batlessa de Calvià, Margarita Nájera, ha contestat amb insults al portaveu del Partit popular en temes urbanístics, Carlos Delgado, al debat sobre la urbanització de Son Font, en el decurs del ple celebrat a l'Ajuntament dimecres a vespre.

L'equip de govern socialista presentà una moció d'urgència en la sessió ordinària per «reforçar la sensibilitat mostrada pels responsables del Consell de Mallorca» i iniciar l'estudi del procediment de sol·licitud de la tramitació de caducitat de l'interès social de les parcel·les de Son Font. El portaveu socialista i primer tinent de batle, Manuel Suárez, justificà la legalitat de convertir en sòl urbà la parcel·lació rústica d'acord amb les antigues autoritzacions de les altres administracions públiques.

Quan respongué el ponent del PP, Carlos Delgado, en el sentit que l'argumentació exposada per l'equip de govern no produïa més que la ratificació del seu partit en la il·legalitat de la iniciativa socialista en el Pla General d'Ordenació del Territori en relació a Son Font, la batlessa, que presidia la sessió plenària del Consistori, envestí contra el regidor popular qualificant-lo en repetides ocasions d'«ignorant». Així mateix, durant la tranquil·la intervenció de Delgado, la batlessa l'interrompé per dir-li «caradura», evidenciant el seu nerviosisme per les discrepàncies expressades pel grup municipal popular.

La moció aprovada amb els vots de la majoria socialista contempla així mateix sol·licitar als grups polítics en el Parlament i al Govern balear que iniciïn la modificació de l'«addicional segona de la LEN», amb el fi de resoldre la situació de Son Font, «fruit de les iniciatives de fa dècades i d'actuacions posteriors de governs i polítiques conservadores». La proposta socialista demana així mateix al Partit Popular de Calvià una rectificació pública després dels documents i arguments exhibits per l'Ajuntament. Segons Nájera, aquests «desmenteixen de manera taxativa els arguments fal·laços utilitzats i desvelen els mesquins interessos que amaguen i l'operació mediàtica orquestrada».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris