cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
19°

El PSOE, PSM i EU-Els Verds presenten una esmena per protegir tot Alcanada

Aquest és el darrer intent adreçat a aturar el camp de golf i l'hotel de 450 places

El PSOE, PSM i EU-Els Verds proposen ara al Parlament que s'impliqui via legislativa en la protecció de l'indret on està previst construir l'hotel de 450 places i el camp de golf d'Alcanada.

Per això, avui mateix, aquests partits polítics presentaran a la mesa del Parlament una esmena al projecte de llei per eliminar l'excepció que es va fer amb l'Anei de la Victòria per poder construir la residència de caps d'Estat. Amb aquesta esmena, aquestes formacions polítiques esperen poder protegir tota la península de la Victòria, que inclou la urbanització i el camp de golf d'Alcanada.

UM és l'únic partit del Pacte de Progrés que no secunda l'esmena. Des del PSM, emperò, el diputat Antoni Alorda afirma que està «convençut» que UM s'hi adherirà perquè «el batle d'Alcúdia sempre s'ha mostrat favorable a la protecció de l'urbanitzable i el camp de golf». Alorda disculpà UM dient que «no és que no ens hagin donat suport, és que l'esmena sortí a darrera hora i no hem tingut temps de parlar-ne».

Ara queda per saber si avui la mesa del Parlament admetrà a tràmit l'esmena presentada en el projecte de llei redactat per tornar a protegir el cap de Pinar. Alorda explicà que si l'esmena tira endavant «no es podran donar més permisos d'obra dins tota aquesta Anei». Encara que afegí que un cop aprovada la llei, això ja serà a final de gener o principi de febrer, s'haurà d'estudiar quina zona del camp de golf ja està consolidada. Tot i que aquesta zona es pugui mantenir, Alorda entén que el golf quedarà fora d'ordenació i tindrà moltes dificultats per fer reformes i obres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris