nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

El batle negociarà la compra de les Cases dels Tarongers al Bisbat

L'immoble es vol rehabilitar com a casal de cultura

L'Ajuntament de Lloret vol aconseguir la propietat de les velles Cases dels Tarongers. Amb aquesta finalitat el batle, Joan Jaume, fa comptes encetar converses amb el Bisbat de Mallorca, actual propietari de l'immoble, per tal d'arribar a un acord de compra que fins ara no ha cristal·litzat.

El principal inconvenient existent ara com ara és el preu excessivament elevat que l'Església ha demanat pels immobles i que és inaccessible per les arques municipals. En aquest sentit, el batle Jaume proposarà al Bisbat un conveni per intentar pagar la compra del casal de manera esglaonada en 10 anys. Per tal de reforçar la seva petició amb el suport popular, s'ha obert una recaptació de signatures a l'Ajuntament demanant al Bisbat que faciliti l'operació. Després s'hauran de cercar ajudes per començar a rehabilitar tot el complex, que a causa de l'abandó es troba malmès.

La intenció dels responsables municipals és transformar les Cases dels Tarongers en un casal de cultura amb amplis espais per a les entitats ciutadanes, ja que hi ha un important dèficit de locals municipals. Tampoc no es descarta ubicar-hi un museu etnogràfic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris