cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

La Sala no paga l'autobús urbà des de fa sis mesos per falta de doblers

El deute amb Aumasa, l'empresa concessionària, arriba als tres milions

L'Ajuntament de Manacor fa sis mesos que no paga el servei de bus urbà que realitza l'empresa Autocares Manacor SA (Aumasa). Així ho ha expressat el delegat de Transports, Antoni Mestres (PSOE), qui va explicar que «el motiu és perquè en el mes de maig es varen esgotar els doblers de la partida inclosa en els pressuposts per a aquest servei».

Segons Mestres, «el bus urbà costa a l'Ajuntament de Manacor unes 500.000 pessetes cada mes, pel qual s'ha arribat a un deute de tres milions de pessetes amb l'empresa Aumasa». El regidor socialista va apuntar que «en els pressuposts de 1999 es va habilitar una partida de sis milions de pessetes que costa el servei, però l'equip de govern del PP va pagar dues factures del servei de 1998 amb els doblers de 1999, la partida es va esgotar i des del mes de maig no es va poder fer efectiu aquest pagament».

Així mateix, Antoni Mestres va reconèixer que «constantment estic rebent queixes del mal servei del bus urbà, perquè els usuaris consideren que és massa petit i algunes vegades han de viatjar drets per dins el bus». Malgrat aquestes queixes, Mestres considera que «no puc demanar explicacions a l'empresa sobre les reclamacions si l'Ajuntament no paga els seus serveis així com pertoca». Pel que fa a l'exercici de l'any 2000, «l'actual equip de govern preveurà el deute de 1999 per poder solucionar aquest tema i posar les coses al dia».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris