algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Antoni Mir desmenteix Joan March i li demana una rectificació pública

El dirigent socialista anuncia que farà sentir la seva veu a l'assemblea de l'OCB

Per segona vegada en un any, el president de l'Obra Cultural Balear requereix notarialment un dels seus associats per exigir la rectificació de paraules considerades «difamatòries». El primer cas, ben conegut, afectà l'expresident balear Jaume Matas; ara és un altre polític "Joan March, vicepresident la Federació Socialista de Mallorca" qui ha fet «un greu atac» contra Antoni Mir, en paraules del cap de l'entitat.

Joan March ha anunciat que farà sentir la seva veu a la pròxima assemblea de l'OCB "amb motiu de les eleccions a la junta directiva" per tal de representar «el sentiment majoritari entre els afiliats que manca democratització a l'Obra», tot i que el dirigent socialista renuncià a presentar la seva candidatura a una vocalia, com inicialment era previst; igualment hi renunciaren dos altres socialistes destacats, Josep Moll i Jaume Armengol, integrants del que alguns mitjans han considerat una «ofensiva» socialista contra Antoni Mir. De fet, al si de l'OCB existeix una Plataforma per la democratització i la dinamització d'aquesta entitat; i fonts directes han suggerit que alguns càrrecs significatius del PSM en poden fer part. Consultat per aquest diari, el secretari general del partit nacionalista, Mateu Morro, ha defugit confirmar o desmentir la seva vinculació, com a mostra de «la tradició política (del PSM) de gran respecte per les associacions cíviques». Una dada: Morro, com Joan March, no ha rebut convocatòria oficial per a l'assemblea de l'OCB.

Les paraules de March que, segons Antoni Mir, «falten a la veritat» i «ataquen el seu bon nom i el pretenen difamar» afecten especialment els emoluments del president, el qual "segons ha explicat March públicament" «podria rebre» unes percepcions variables en funció dels ingressos de l'entitat: Mir demana retractament d'una afirmació que «ni que sia en condicional» deixa de ser greu. Si March acusà Mir de no haver-li facilitat el cens dels associats perquè pogués publicar la seva candidatura, Mir li recorda que la llei no permet aquesta publicitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris