algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
19°

Una sessió plenària amb molt de renou

Cort aprova fer noves medicions a la Llonja i tancar els bars si donen positiu

78912

Fageda va delegar el pes del debat.

J. Morey.

Els empresaris de la Llonja varen conquerir ahir l'espai destinat als ciutadans a la sala de plens de Cort armats amb una gran pancarta que resava «Podran dormir quan no tenguem res per menjar» i d'altres cartells que foren esgrimits individualment pels empresaris contra els regidors, com per exemple «No volem una altra vegade drogoaddictes ni prostitutes», «Per viure hem de fer feina, deixau-nos viure» o «Trujillo, primer va ser Agama, ara la Lonja».

A pesar de la seva presència aclaparadora, els veïns del Puig de Sant Pere, representats essencialment per Feli Marcos i Antònia Andani, no varen perdre la compostura i aguantaren de manera estoica a la sala de plens.

Aquesta presència i l'encreuament de declaracions i reunions fetes en els darrers dies condicionaren un debat que va acabar amb l'aprovació d'una proposta de Crespo: realitzar nous mesuratges a partir de la setmana que ve a la zona. Si aquests donen positiu, es procedirà a ordenar el tancament dels locals entre la una i les nou del matí. Si no, es repetiran cada dos mesos per verificar el correcte manteniment dels nivells sonomètrics al carrer.

Els empresaris aplaudiren la proposta de Crespo. Segons Feli Marcos, «això és perquè saben cert que els mesuratges estan arreglats. Tothom coneix els inspectors i alguns fins i tot són molt amics dels propietaris dels bars». En una conferència de premsa oferida ahir horabaixa, els veïns del Puig de Sant Pere asseguraren que «l'actuació de l'equip de govern a l'Ajuntament de Palma ens confirma la nostra sospita de l'existència d'interessos ocults per part de determinades persones lligades a l'Ajuntament i al partit que hi té majoria».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris