algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

La Fiscalia denuncia Carmen Sagrado per una presumpta apropiació indeguda

La Fiscalia de Palma, que presideix Antonio de Vicente Tutor, ha presentant una denúncia penal contra l'exregidora d'Acció Social de l'Ajuntament de Palma Carmen Sagrado. Les acusacions es basen en un presumpte delicte d'apropiació indeguda que hauria comès en rebre dos sous de l'Administració sense acudir al seu lloc de feina.

La denúncia ha estat redactada pel tinent fiscal Ladislao Roig, encarregat de les investigacions, i ha estat aprovada per Antonio de Vicente Tutor, fiscal en cap. La presentació es va produir ahir davant el jutjat de guàrdia. Aquest és el primer cas que arriba a instàncies judicials després de les acusacions polítiques en matèria de personal de l'Administració autonòmica durant l'etapa del PP.

La Fiscalia de Palma inicià fa un mes les tasques per tal d'esbrinar si Sagrado, tal com apareixia publicat als mitjans de comunicació, a més d'exercir com a regidora d'Acció Social hauria cobrat un sou com a funcionària interina de l'anterior Conselleria d'Economia i Hisenda del Govern balear. La Fiscalia ha rebut d'aquest departament autonòmic tota la documentació, de la qual es desprèn que durant els darrers dos anys Sagrado percebé un sou com a funcionària mentre desenvolupava la seva feina efectiva a l'Ajuntament.

Segons les investigacions, l'exregidora hauria rebut les nòmines sense acudir al seu lloc de feina, ja que era incompatible amb el seu càrrec a Cort, on continua prestant serveis com a assessora del batle, Joan Fageda.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris