algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
17°

El PP acusa el Govern de fer embulls amb tres llocs de feina a Turisme

Cabrer titlla de «frau vergonyós» la convocatòria pública de l'Ibatur

El PP va denunciar ahir el Govern progressista per fer «favoritismes» en les proves de selecció de personal laboral de l'Institut Balear de Turisme (Ibatur), organisme dependent de la Conselleria de Turisme. La diputada autonòmica del PP, Maria Cabrer, va demanar en els passadissos del Parlament balear que la Fiscalia actuï d'ofici pel «muntatge» que suposa la campanya de contractació pública de l'Executiu que presideix Antich per haver «atorgat per endavant» tres de les places disponibles. «Antich va dir que atacaria els favoritismes i ara haurà de respondre sobre què ha passat amb les tres places d'Ibatur», va afegir Cabrer.

El Conseller de Turisme, Celestí Alomar, va rebatre ahir mateix aquesta acusació i va dir que les actes demostren que el procés és «legal» i que a l'Ibatur «no hi ha persecució política». Quant a l'acta notarial de la diputada Cabrer, la va titllar de «travessa» l'existència de la qual mereix una explicació. Així mateix, Alomar va denunciar diversos casos de funcionaris col·locats «a dit» per l'anterior Govern del PP.

Cabrer va acudir al notari per aixecar una acta notarial el dia 23 de setembre a les 8.30 hores, tot just l'endemà que acabàs el termini de presentació de currículums per accedir a les dites proves de l'Ibatur. En l'acta, Cabrer deia que tres de les persones que en sortirien escollides serien Virgínia Creixell, Margalida Picornell i Claudia Hubberten.

Segons les actes de l'Ibatur, signades per la seva directora Ina Martínez i per Francisca Mora en representació de la Conselleria d'Interior, les dues primeres foren seleccionades el 24 de setembre per cobrir les places de responsable de premsa internacional i relacions públiques i de tècnic de turisme i noves tecnologies, respectivament. L'altra, ho fou l'1 d'octubre, com a administrativa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris