cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Els veïns del Port presenten recursos contra la nova delimitació de Costes

Els tècnics de l'Administració perifèrica ahir començaren a citar els afectats

Els veïns del Port de Pollença afectats per la nova delimitació de Costes començaran avui mateix a presentar recursos contra la llei del 1988. Ara disposen de 15 dies per fer-ho. Ahir, els veïns constataren a Costes la seva disconformitat amb la nova delimitació. Els tècnics de Costes començaren a citar els propietaris afectats per la nova delimitació, per comentar-los un per un com els afecta l'aplicació de la llei del 88. La crispació i la indignació generalitzada ahir es posaren de manifest a mesura que els tècnics informaven de les noves condicions a les qual s'hauran d'ajustar aquestes propietats.

L'advocat Joan Nadal, que representa al voltant de 120 propietaris, recordà ahir que per aprovar el Pla general d'ordenació urbana (PGOU) de Pollença, Costes posà com a prescripció que la planificació recollís la delimitació de la zona maritimoterrestre. La nova delimitació, emperò, modifica la grafiada en el PGOU. Nadal afirmà que els seus representats estan disposats a lluitar fins al final. Encara que remarcà que «difícilment Demarcació de Costes rectificarà». Cal recordar que la majoria d'edificis de la façana marítima del Port de Pollença queden totalment afectats per la nova delimitació de Demarcació de Costes.

Amb la nova delimitació de Costes el que ha succeït és que la línia que defineix la zona de protecció s'ha pres de la línia que delimitava la zona de domini públic maritimoterrestre, i que es trobava arran dels edificis, sense tenir en compte la línia de ribera (vorera de mar), ja grafiada en el PGOU.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris