cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
19°

La concessionària reclama un deute de 27 milions al Consorci d'Aigües

La pujada de les taxes pel subministrament quedà sobre la taula

L'empresa concessionària del subministrament d'aigua potable a la Mancomunitat del Pla, Ferrosser, reclama al Consorci d'Aigües que li pagui un deute de 27 milions de pessetes en concepte dels serveis que ha donat a la comarca durant els dos darrers anys.

Aquesta petició la va fer una representació de l'empresa Ferrosser a la Junta General que va tenir lloc ahir migdia a Algaida i va exigir al Consorci que agafàs el compromís de fer el pagament del deute. Els representants de Ferrosser es varen mostrar molests perquè els membres del Consorci varen decidir deixar sobre la taula l'aprovació de l'augment de les taxes pel subministrament d'aigua, i ajornaren el debat sobre aquest tema fins a la setmana vinent.

L'Ajuntament de Vilafranca deu al Consorci d'Aigües del Pla un total de 15 milions de pessetes perquè no havia pagat el servei de subministrament d'aigua durant els dos darrers anys. El batle de Vilafranca, Jaume Sansó, va explicar que no s'havia cobert aquesta despesa perquè el consistori no estava d'acord amb els preus, però es va comprometre a fer el pagament d'uns cinc milions abans de final d'any i els deu restants a principi de l'any vinent. També va expressar la intenció de la corporació municipal de Vilafranca d'iniciar els tràmits per sortir del Consorci d'Aigües.

La presidenta de l'organisme, Antònia Ramis, va explicar que «vista la situació que pateixen els municipis de Maria de la Salut i Algaida sobre les retencions d'aigua, pot ser que no sigui el moment oportú per debatre la pujada de les taxes». D'altra banda, es va comentar que la funció del Consorci no només era debatre les revisions de taxes, sinó també exigir millores dels serveis.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris