cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
16°

La Policia es manifesta per cobrar els deu milions d'hores extres que els deuen

El consistori no els les ha pagades des del febrer perquè s'acabà el pressupost

Un grup de trenta agents de la Policia local de Manacor es varen manifestar ahir davant l'Ajuntament per reclamar els 10 milions de pessetes que el consistori els deu en concepte d'hores extraordinàries i un plus de nocturnitat i festius que des del mes de febrer no han cobrat perquè es va exhaurir la partida pressupostària a les arques municipals.

El grup de policies, que ahir no es trobaven en servei, es varen plantar davant la casa consistorial devers les 12 hores del migdia, mentre que els seus representants sindicals estaven reunits amb el batle de Manacor, Miquel Riera (ALM-UM); el delegat de Policia, Antoni Mestres (PSOE) i el delegat de personal, Francesc Acuñas (PSOE). Els agents varen explicar que alguns dels funcionaris tenien pendent un cobrament que pujava a 500.000 pessetes i que l'Ajuntament encara no havia satisfet aquest pagament.

Els representants sindicals encapçalats pel president del comitè d'empresa, Sebastià Font, varen manifestar que «hem decidit realitzar mesures de força perquè veiem que el tema no se soluciona i fa molts de mesos que estam esperant. Sabem que aquest és un tema heretat de l'anterior equip de govern però nosaltres volem que aquesta situació s'arregli».

Després de la reunió es va arribar a un principi d'acord i la mobilització es va dissoldre. Els responsables municipals es varen comprometre a pagar el deute. Així mateix, es va acordar iniciar la redacció d'un nou conveni col·lectiu que en aquests moments està recorregut per Delegació de Govern. El batle, Miquel Riera, va voler deixar clar que «el problema se solucionarà i pel que fa als policies, així com la resta de funcionaris, cobraran aquests 10 milions de pessetes».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris