cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
19°

Dos estibadors, ferits quan descarregaven feixos de fusta a Palma

Un caigué des d'una altura de 4 metres i l'altre es clavà una estella a l'ull

Dos treballadors d'un vaixell que roman atracat al dic de l'Oest de Palma resultaren ferits de diversa consideració en dos accidents en els quals es veieren involucrats ahir horabaixa. Els joves estibadors foren traslladats a la Mútua Balear per tal de ser curats de les ferides, que no revesteixen gravetat per a les seves vides.

Miguel Àngel de Juan Salamanca, de 22 anys, i Eugenio Albertí Tebar, de 28, són treballadors del vaixell Concordia, que porta uns dies atracat al port de Palma. Els dos, juntament amb la resta de la plantilla, s'ocupen de carregar i descarregar les mercaderies del vaixell. Porten ja alguns anys duent a terme aquesta tasca i mai no han tingut problemes, però ahir cadascú patí un accident, que en un cas va estar a punt de costar una vida, i en l'altre cas, la vista.

Segons informà un portaveu de les Ambulàncies de les Illes Balears, devers les tres de l'horabaixa rebé una trucada telefònica que l'informà d'un accident laboral en el vaixell Concòrdia. Un treballador havia caigut a la bodega de la nau i es trobava inconscient. Poc després, tan sols uns minuts més tard, una altra trucada telefònica l'informà que en el mateix lloc un estibador s'havia clavat un tros de fusta en un ull.

Una ambulància es desplaçà fins al lloc dels fets i va atendre els dos treballadors. Segons sembla, el primer accident es produí quan Miguel Àngel de Juan Salamanca es trobava descarregant fusta de l'embarcació. En un moment donat, quan botava d'un feix a un altre, perdé l'equilibri i caigué a terra. En aquell moment, el feix es trobava a una altura d'uns quatre metres, per la qual cosa el cop li causà ferides considerables. Els seus companys, alarmats perquè el jove no es movia, cridaren l'ambulància.

Paral·lelament, a l'exterior del vaixell, també s'estava portant a terme la descàrrega de mercaderies. Els treballadors estibaven feixos de fusta. Eugenio Albertí Tebar no agafà bé la fusta i en botà una estella que se li clavà a l'ull. La ferida semblava més espectacular del que finalment suposà per a l'estibador.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris