cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

Turisme tanca l'hotel Ca'n Roses i sanciona amb cinc milions la promotora

L'Ajuntament també havia emès informes negatius i els veïns havien denunciat les molèsties que originava

L'hotel de Ca'n Roses, situat al carrer Quadrado de Sóller i que és propietat de la promotora Spedit, S.L., un dels que més polèmica ha suscitat en els darrers temps, rebé l'ordre de tancament per part de la Conselleria de Turisme, segons publica el BOIB. Des que es va conèixer la intenció de fer l'hotel, els veïns iniciaren tot un seguit d'accions amb la intenció que aquest no anàs endavant, i presentaren fins i tot una denúncia davant l'Ajuntament demanant la paralització de les obres, ja que es feien construccions per les quals no es tenia llicència municipal.

La denúncia fou admesa i efectivament es varen confirmar les il·legalitats. Poc després s'ordenà la immediata paralització, fins que la promotora va presentar el corresponent projecte. No obstant això, els veïns continuaren insistint i presentaren la corresponent denúncia davant la Conselleria de Turisme, que ara ha resolt el tancament de l'establiment a més de sancionar la promotora amb cinc milions de pessetes per les diferents irregularitats que presenta l'edifici.

Així, després de moltes accions, la Conselleria haurà escoltat i tingut en compte les reivindicacions dels veïns, que a més de considerar l'activitat que s'hi feia com a il·legal es queixaven de les molèsties que ocasionava. També actualment el consistori ha obert un expedient sancionador contra la promotora per diverses irregularitats en aquest negoci, que encara no està finalitzat i que es podria cloure amb una ordre de tancament que s'afegiria a la ja dictada per la Conselleria de Turisme, després de la pertinent inspecció per part dels tècnics.

Ara manca saber si aquest tancament es farà efectiu, tot i no ser descartable que es presentin recursos contra aquesta decisió, que no és la primera d'aquest tipus que es decreta en els darrers temps a Sóller.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris