algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

La neu reuneix els mallorquins a la Serra

Les precipitacions gelades caigueren per sobre de 400 metres, fet que provocà grans aglomeracions

Les previsions meteorològiques es compliren. Un front de fred procedent de l'Àrtic deixà ahir la seva petjada en forma de neu a diverses poblacions de Mallorca ubicades per sobre dels 400 metres d'altitud. Feia trenta anys en el mes de novembre que mai no havia fet tant de fred a l'Illa.

A l'albada, diferents indrets de la serra de Tramuntana situats a més de 600 metres presentaven una capa de neu d'aproximadament uns vint centímetres d'espessor. Quantitat que als cims més alts, el puig Major i el Massanella, arribà a duplicar-se, i aconseguiren un espessor de fins a 45 centímetres. A diverses poblacions de la mateixa comarca, com ara Orient, Bunyola o el llogaret de Galilea, la neu quallà en quantitats importants als terrats dels seus casals; erigint-se en l'atracció de veïns i turistes.

Fidels a la cita de la neu, els paratges de la Serra reberen ahir una allau de visitants com poques vegades mai. El temporal obligà la Guardia Civil a tallar l'accés per carretera a la cruïlla de Lluc en direcció Sóller. De la mateixa manera es féu en direcció inversa. Amb tot, abans de la ressenyada actuació, les retencions provocades per l'aglomeració de vehicles estacionats a les voreres impedint la maniobrabilitat del trànsit per les estretes vies fou constant.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris