algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

La Llar de Llevant quedarà sense l'atenció de les religioses per falta de vocacions

El pis d'acollida de menors romandrà obert i serà atès per personal contractat

La congregació de les germanes franciscanes que, fins aquests moments, havien tingut cura de la Llar de Llevant de Manacor, un centre d'acollida de nins i nines que procedeixen de famílies desestructurades, abandonen la ciutat.

En aquests darrers mesos, únicament una monja de Sant Francesc, Margalida Gornés, s'ha ocupat tota sola de la difícil tasca de tenir cura dels nins i nines acollits a la Llar de Llevant. No obstant això, ja ha anunciat la seva retirada d'aquesta feina quotidiana, que venia desenvolupant a Manacor, per a finals d'aquest mes.

El pis d'acollida per a infants de famílies conflictives pertany a la parròquia de la Mare de Déu dels Dolors, de la qual a hores d'ara és rector mossèn Rafel Umbert. Davant aquesta problemàtica Umbert ha explicat que «els principals motius de la marxa de la germana franciscana, Margalida Gornés, són prou evidents; ja que una vegada més, es tracta de la manca de vocacions, així com de l'ordre donada per la superiora general d'unir els esforços».

Per la seva banda, la religiosa Margalida Gornés, que ha rebutjat ser fotografiada perquè no es vol convertir en protagonista de la notícia, ha manifestat que «en aquests moments, la Llar de Llevant està atenent un total de cinc nins i nines; i encara que jo hi visc, també disposam del suport de dos monitors, així com de la gent que practica el voluntariat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris