cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

El poble vol sortir del Consorci d'Aigües del Pla perquè dóna un servei dolent i car

La Sala reconeix que fou una gran errada confiar en l'organisme mancomunat

L'Ajuntament de Vilafranca en ple aprovà per unanimitat iniciar els tràmits amb l'objectiu de sortir del Consorci d'Aigües del Pla perquè considera que l'empresa concessionària Cadagua ofereix un mal servei i fa pagar uns preus «abusius».

Aquesta proposta de l'equip de govern (PSM) va ser aprovada per unanimitat amb els vots favorables de l'oposició (PP) en la sessió plenària extraordinària que es va dur a terme divendres vespre.

El batle de Vilafranca, Jaume Sansó (PSM), manifestà que era necessari crear una comissió per a l'obertura de l'expedient per iniciar la sortida del Consorci d'Aigües del Pla. Sansó argumentà que «volem iniciar aquesta tramitació amb la participació del grup de l'oposició perquè tots hi estam implicats. Nosaltres som els primers que no ens agrada el servei que ens dóna l'empresa concessionària i no estam d'acord amb els preus que ens fan pagar». Abans d'arribar a un consens sobre aquest punt, hi va haver un fort debat entre l'equip de govern i el grup de l'oposició. El motiu de la discòrdia era que durant els dos darrers anys l'Ajuntament ha assumit les taxes d'aigua potable i clavegueram que havien de pagar els veïns, això suposava per a les arques municipals una despesa d'1.134.000 pessetes cada dos mesos. «Ja no ens podem responsabilitzar per més temps d'aquesta càrrega econòmica i ens veim obligats a imposar les taxes als veïns, malgrat que aquesta mesura no ens agrada», explicà Sansó.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris