algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

L'Ajuntament elaborarà un pla especial per ordenar les Casetes dels Capellans

El batle Ramis assegura que la mesura serà polèmica i que tindrà un alt cost polític

L'Ajuntament de Muro preveu començar l'any que ve la redacció d'un pla especial per regular urbanísticament i administrativa la zona de ses Casetes des Capellans. El batle, Miquel Ramis, ha confirmat que ja hi haurà uns doblers assignats als propers pressuposts. Des de l'Ajuntament es considera aquesta zona, ubicada vora el Comú, de sòl urbà consolidat malgrat que legalment es troba fora d'ordenació.

En la realitat existeixen nombroses mancances d'infraestructures, la més important de les quals és la manca de clavegueram. Això ha generat la creació de nombroses fosses sèptiques qualificades com a contaminants. Així mateix fa falta traçar i adequar els vials interiors. Totes aquestes obres hauran de ser envestides per l'Ajuntament.

Segons va indicar el batle Ramis, «la tasca d'ordenació d'aquesta urbanització començarà per estudiar la situació legal de cadascuna de les cases construïdes per veure com es poden adequar a la legalitat». En aquests moments hi ha un total de 100 casetes construïdes i es calcula que als terrenys annexos, també qualificats com a urbans hi tenen cabuda un altre centenar de construccions com les actuals. Abans d'autoritzar emperò noves edificacions es revisarà l'edificabilitat total. Ramis assegura que la redacció del pla s'allargarà alguns anys i que serà necessari que hi intervinguin tant arquitectes com experts en dret administratiu i urbanístic. Ramis és conscient que «el pla serà molt polèmic i que suposarà un elevat cost polític».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris