muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Els veïns de Portocolom protesten per la nova delimitació de Costes

Presentaran al·legacions amb l'Ajuntament per paralitzar-ne l'ampliació

Un nombrós grup de veïns de Portocolom mostraren ahir la seva indignació contra la delimitació que Costes ha realitzat en el nucli costaner. Això ha provocat que molts de xalets i cases quedin inclosos dins la franja de protecció i per tant no es puguin dur endavant obres de millora als immobles.

La reunió es va celebrar a Portocolom entre el batle de Felanitx, Miquel Riera (PSOE); el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament, Pere Massutí (PSOE); representants dels grups municipals UM, PP, PSM i uns 200 veïns afectats.

La delimitació realitzada per Costes aplica una línia de 14 metres de servitud de pas i una altra de sis metres de protecció. El fet és que molts d'immobles de la primera línia del nucli han quedat inclosos en aquests sis metres i ara ni tan sols podran realitzar cap obra de conservació. D'altra banda, l'Ajuntament de Felanitx ha decidit alinear-se amb els veïns per presentar al·legacions conjuntes.

Per aquest motiu, ahir es va constituir una comissió per preparar les al·legacions i paralitzar l'ampliació de la Demarcació de Costes. Aquesta comissió està integrada per alguns missers que seran els encarregats de dur la part jurídica.

El batle recordà als afectats que en el mes d'agost el Consistori acordà per unanimitat presentar al·legacions a la decisió de Costes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris