algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

El PP aprova en solitari els pressuposts municipals per a l'any que ve

Algunes de les esmenes de l'oposició podrien ser incloses en el termini d'al·legacions

Els morts varen ser els protagonistes del primer debat interessant que es va registrar ahir a la sala de sessions de l'Ajuntament de Palma en el decurs del ple en el qual s'aprovaren "amb els únics vots a favor del Partit Popular" els pressuposts de Cort i els seus organismes autònoms per a l'any 2000.

El portaveu socialista, Antoni Roig, explicà que «l'estructura tarifària de la funerària està determinada per l'operació nefasta de Bon Sosec. A més a més, vosaltres preteniu cobrar als morts amb la tarifa de mantiment, que volem que es retiri».

Joan Bauzà replicà dient que «estic orgullós de presidir una de les empreses més estables de Palma amb una tranquil·litat política, econòmica i financera total. Els nostres són els serveis més barats de la comunitat i la inversió feta amb la compra del tanatori II de Bon sosec és la millor inversió que hem fet».

Amb els punts sobre les is, l'equip de Govern aprovà el pressupost per al 2000 que deixa en mans de Fageda més de quaranta-cinc mil milions de pessetes per desenvolupar la seva política de ciutat.

No hi va haver cap sorpresa. Tothom sabia que els pressuposts s'aprovarien, tot i que tres esmenes del grup del PSM relatives a l'àrea d'Urbanisme es varen incloure en el document pressupostari. Les esmenes dels altres partits polítics es discutiran en el període d'al·legacions i exposició pública. Segons Pedro Àlvarez: «encara no he tingut temps per estudiar-les, perquè s'han presentat avui mateix».

El regidor d'Unió Mallorquina, Ferran Trujillo, fou contundent: «vosaltres no ens heu donat temps d'estudiar el pressupost i fer les esmenes amb tanta velocitat, però no vos preocupeu, l'any que ve vos faré les esmenes abans de conèixer el pressupost, perquè aquest és fat, continuïsta i no té gens d'imaginació».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris