algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Un jove atraca una benzineria amb una pistola i ruixa el dependent amb esprai

S'endugué unes 20.000 pessetes de la caixa, al polígon de Son Bugadelles, a Calvià

Un jove d'una vintena d'anys atracà amb una pistola la benzineria del polígon de Son Bugadelles, entre Calvià i Santa Ponça, de la qual s'endugué unes 20.000 pessetes. En l'atracament ruixà amb un esprai especial la cara del dependent, que estava tot sol, perquè no pogués impedir-li el seu acte delictiu. Els fets tingueren lloc la matinada d'ahir. La Guàrdia Civil cerca l'atracador.

Segons informà ahir la Benemérita, el jove esperà en les immediacions de l'estació de servei que el benziner estigués tot sol per cometre l'atracament. El dependent ja havia tancat l'estació i havia posat la tanca de la porta. En aquell moment aparegué el delinqüent, vestit de negre de cap a peus. També duia casc i un passamuntanyes. El dependent, que traslladava unes caixes, quedà sorprès amb l'aparició del jove, que amb una pistola a la mà i en castellà li exigí la recaptació.

Ell mateix indicà que de sobte, sense tenir temps de reaccionar, fou ruixat amb un esprai que tragué el delinqüent d'una butxaca. El producte el deixà estès a terra sense veure-hi durant uns moments. L'atracador aprofità el moment per agafar els doblers. Tot d'una sortí de l'estació i se n'anà del lloc a peu.

El casc que portava el delinqüent fa pensar que el jove agafà una motocicleta, però no hi ha seguretat sobre això. El dependent es recuperà i avisà la Guàrdia Civil, que muntà un dispositiu per Santa Ponça i les carreteres de Calvià.

Per la seva banda el jove benziner fou traslladat a un centre mèdic amb molèsties pels ulls, a conseqüència dels efectes de l'esprai de defensa amb el qual el ruixaren. Les seves lesions no revestien gravetat i per això als pocs minuts sortí del centre i pogué col·laborar amb els investigadors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris