cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

Fageda inaugura en el Terreno 41 places d'aparcament per als residents

Les obres s'han fet en un edifici de propietat municipal

El batle de Palma, Joan Fageda, assistí ahir horabaixa a la inauguració dels nous estacionaments construïts a la barriada del Terreno. Els aparcaments, un total de quaranta-un, han estat construïts en un edifici de titularitat municipal situat al carrer Rubert. Segons fonts de l'Ajuntament, la creació d'aquestes noves places per estacionar respon a una petició expressada pel col·lectiu veïnal.

La barriada del Terreno és una de les que tradicionalment ha tingut sempre problemes per estacionar. A causa d'aquest dèficit, l'equip municipal va decidir cedir part de l'edifici a l'habilitació d'aquestes 41 places d'aparcament, destinades únicament i exclusiva als residents a la contrada.

Totes aquestes places ja han estat adjudicades. L'empresa Goccisa es va fer càrrec del condicionament de l'immoble i la construcció d'aquests nous espais. El pressupost de les obres ha superat els vint-i-set milions de pessetes. Amb l'adquisició d'aquestes places cada veí de la zona s'assegura la seva utilització per un període de noranta-nou anys.

Segons va explicar el batle de Palma, la construcció d'aquests nous aparcaments s'inscriu en el pla global d'actuacions de millora que l'Ajuntament de Palma està desenvolupant a la barriada del Terreno. «En aquest sentit, s'han de recordar la creació d'una nova zona de jocs infantils al Parc de Bellver, una àrea que a més a més està essent objecte d'una tasca especial de neteja».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris