muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
18°

Un home amenaça la seva dona amb una pistola en presència d'una amiga

Totes dues prengueren l'arma a l'individu i es refugiaren en el pis d'un veí

Un home, que havia amenaçat i pegat a la seva dona, fou detingut per una amiga d'aquesta quan agafà una pistola i la carregà amb bales, a l'habitatge de la parella, a Palma. Després fou arrestat per la Policia, que el dugué a les seves dependències. L'individu, Manuel R.B., de 63 anys, no va fer cap tipus de declaració i no oposà resistència a la seva detenció.

Els fets tingueren lloc dimecres, poc després de les onze del vespre. Una patrulla del Cos Nacional de Policia rebé una telefonada d'una dona, que, histèrica, deia que acabava de ser amenaçada amb una arma pel seu marit. Els funcionaris es presentaren al pis de la parella i procediren a la detenció de l'home, després de prendre declaració a les dues dones. L'amenaçada i la seva amiga es trobaven en el pis d'un veí, des d'on havien efectuat la cridada telefònica denunciant els fets.

La Policia els prengué declaració i, segons assenyalà l'amiga de la víctima, els tres es trobaven en el saló de la casa de la parella. Les dues dones parlaven entre elles, quan l'amiga de la víctima decidí fer una telefonada. En aquell moment l'home, que es trobava assegut darrere la seva esposa, s'aixecà de la butaca, es dirigí a un moble de la sala i d'un dels seus calaixos en tragué una arma. Es tornà a seure a la butaca i començà a carregar l'arma, que era una pistola. La seva dona, com que estava d'esquena no va veure res de tot això.

En aquell mateix moment l'amiga de la dona es llançà sobre el presumpte agressor i li llevà l'arma. Aquest cridava que era una arma de jugueta, i escapant dels braços de l'amiga, es dirigí cap a la seva dona, a la qui agafà pel coll i la llançà a terra. Després l'amenaçà però no la tocà i digué que podien marxar. Les dues dones fugiren de l'habitatge amb la pistola i es refugiaren a casa d'un veí. Segons declarà la dona agredida, en cap moment ell l'apuntà amb l'arma, però moments abans havia estat amenaçada pel seu home, que ja l'havia agredit pegant-li cosses. La Policia confirmà que l'arma era una pistola detonadora negra de vuit mil·límetres. L'home declararà davant el jutge en els propers dies.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris