algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Sol Meliá inverteix 13.000 milions en l'adquisició de nou hotels a París

L'empresa mallorquina destinarà 1.500 milions per augmentar-ne la qualitat

La cadena hotelera mallorquina Sol Meliá, que presideix Gabriel Escarrer, ha adquirit recentment en el centre de París vuit establiments hotelers en propietat i un hotel en règim de franquícia que sumen una oferta global de cinc-centes habitacions. Aquesta important operació, que ha fet possible l'entrada del grup espanyol a la capital francesa, ha suposat un desembutxacament d'uns 13.000 milions de pessetes, és a dir, uns 78'13 milions d'euros.

A més a més, l'empresa hotelera amb seu a Palma ha anunciat la seva intenció de destinar la quantitat de 1.500 milions de pessetes "o el que és el mateix, nou milions d'euros" per iniciar la renovació d'aquests allotjaments hotelers. Amb aquesta inversió, Sol Meliá adaptarà aquests hotels als estàndards de qualitat propis de les marques Meliá, Meliá Confort i del nou concepte Boutique Hotel.

La Taxa Interna de Rendibilitat (TIR) que té previst aconseguir amb aquest projecte és del 8'7%, cosa que significa el múltiple d'adquisició sobre els beneficis abans d'amortitzacions i imposts d'11'9 vegades.

Segons declarà el vicepresident de Sol Meliá, Sebastià Escarrer, «la incorporació d'aquests nous establiments hotelers a França, que coincideix amb el primer aniversari de la creació de la nova companyia, després de l'OPA amb MIA i la fusió amb Inmotel Inversiones, confirma un pic més el nostre compromís de continuar creixent de manera sostinguda i rendible a les principals ciutats i capitals europees». En aquest sentit, afegí que «de començament d'any ençà ja hem invertit més de 35.000 milions de pessetes "210'35 milions d'euros" en la compra d'onze hotels a Europa i a Llatinoamèrica.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris