algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Ingressa a la presó un home que agredí sexualment deu menors en dos anys

L'individu ja va ser detingut fa tres setmanes perquè abusà de dos nins a casa seva

Ginés L.F., l'individu que fou detingut el passat dia 28 d'octubre per haver agredit sexualment dos menors que havia conegut a la platja de Can Pere Antoni, ingressà ahir a la presó per ordre del jutge Antoni Garcies, per un altre delicte similar. En aquest cas s'ha acusat l'home, de 38 anys, d'abusar sexualment de vuit nins d'entre 10 i 14 anys, en els darrers dos anys.

Tot començà en el mateix moment en què la Policia detingué Ginés L.F., el dia 28 del mes passat. Se l'acusava d'haver masturbat i practicat una fel·lació a dos nins al llarg d'un dia sencer al seu domicili del carrer General Ricardo Ortega. Havia convençut els joves perquè anassin a casa seva, on els posà unes pel·lícules pornogràfiques, i fou després, una vegada aconseguida la confiança dels nins, quan abusà d'ells.

El mateix dia 28, emperò, sortí en llibertat després d'haver declarat davant el jutge de guàrdia. Els menors havien comentat als seus pares el que els havia passat, però el seu testimoni no fou suficient per inculpar Ginés. Paral·lelament, el Grup de Menors del Cos Nacional de Policia havia iniciat unes investigacions ampliatòries de les dues denúncies, basant-se en una sèrie de fotografies compromeses de nins que trobà al pis de Ginés, que fou escrocollat el mateix dia de la detenció. A les fotografies apareixien diferents nins tombats al llit, amb la cussa de Ginés o a la dutxa.

El resultat final de les gestions va ser una nova detenció de l'home, el passat dimarts dia 16. El motiu va ser l'agressió sexual a vuit menors durant els darrers dos anys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris