algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Detinguts dos grafiters més en relació als danys en el mobiliari de Palma

Ratllaven els vidres d'alguns comerços de Palma perquè les pintades durassin més

J.SANS. Palma.
Dos joves grafiters han estat detinguts per la Policia Local de Palma, acusats de nombroses pintades arreu del municipi. Els detinguts, identificats com a Ezequiel C.C., de 18 anys, i Juan M.P., de 19, pertanyen al grup conegut per les sigles ECK (El Cercle Kruel) i DKT (Déus Amb Talent), i són dos dels grafiters més actius de la ciutat.

Segons el Grup Operatiu de la Policia Local, que ha portat a terme la investigació i posterior detenció dels joves, la seva activitat destaca sobre la resta de colles que es dediquen a aquesta ocupació per la seva agressivitat en els seus atacs contra el mobiliari urbà.

En concret, un comerç del carrer Aragó s'ha vist afectat per l'actuació dels dos joves que han generat desperfectes materials per valor de més de mig milió de pessetes. Ezequiel empra la signatura Hezo, mentre que Juan firma com a Mega. Per això els investigadors han pogut saber que Ezequiel és el presumpte coautor de les pintades aparegudes en una empresa de transport, juntament amb Manu, el grafiter més actiu de Palma, que fou detingut la setmana passada i que també participà en les pintades del tren de Sóller i de l'estació de Son Sardina. Per la seva banda, Juan col·laborà també amb Manu en la pintada d'un grafit localitzat en un camió frigorífic.

Fa dos dies els investigadors efectuaren escorcolls domiciliaris als habitatges dels detinguts, i hi trobaren clars indicis de la seva implicació en els delictes. Els arrestats passaran a disposició judicial els propers dies.

Amb els dos detinguts d'ahir, ja són una desena els retinguts en relació al tema dels grafits, una qüestió que agafà força aquest estiu pels danys a vagons del tren de Sóller.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris