cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Ajuntament i Govern invertiran 141 milions per reformar el mercat

El projecte de millora encara no està redactat, però el pressupost ja s'ha decidit

L'Ajuntament d'Alcúdia i el Govern de les Illes Balears invertiran més de 141 milions de pessetes per reformar els passeigs on ara fan el mercat i també el camí de ronda. El conseller d'Economia, Comerç i Indústria es va comprometre ahir a aportar 60 milions per sufragar el cost d'un projecte adreçat a «potenciar el mercat tradicional»; que encara ara ningú no sap con serà. Ni el projecte de millora dels dos passeigs, ni la continuació del camí de ronda des de la plaça de l'església i fins al carrer Serra han estat redactats, segons constatà repetidament el batle Miquel Ferrer.

No obstant això, sembla que durant l'anterior legislatura, l'exbatle Miquel Ramis signà un preacord amb el Govern per ampliar el mercat existent. El projecte redactat pujava a 141.007.929 pessetes. Ara, refaran el projecte de bell nou fent servir el mateix pressupost. Per això, la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB) aportarà 12 milions dins l'exercici actual. Mentre que els altres 48 milions s'aportaran en càrrec als pressupost dels anys 2000-2003.

En els dos passeigs el batle explicà que s'hi faran obres de pavimentació, soterrament de cablatge, també hi pensen ubicar un punt d'informació i utilitzar les cases de can Ramis com infraestructures de transport. El futur projecte contemplarà totes aquestes actuacions. Ferrer informà que per millorar la zona no es faran servir cap dels dos projectes guanyadors del concurs Arc Sud i que no saben si convocaran un concurs públic. La reobertura del camí de ronda costarà 24 milions. Ara l'Ajuntament negocia amb el propietari d'ACASA i altres veïns la compra del tram de ronda que ells ocupen.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris