algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

UM aconsegueix la batlia de Miquel Riera amb la unió amb ALM

Ambdós partits no descarten presentar-se junts en vista a les eleccions del 2003

Unió Mallorquina i Alternativa Liberal de Manacor anunciaren ahir la seva unió i reforcen així la batlia de Manacor, que actualment ostenta l'únic representant municipal d'ALM, Miquel Riera.

L'acte de presentació de la unió dels dos partits es va dur a terme a la seu d'ALM a Manacor i hi assistiren la presidenta d'UM, Maria Antònia Munar; el president d'ALM, Gabriel Celià; el batle de Manacor, Miquel Riera (ALM); el secretari general d'UM, Bartomeu Vicens; el secretari general d'ALM, Antoni Nebot, i el president del comitè local d'UM a Manacor, Montserrat Galmés.

La primera intervenció va ser a càrrec de Montserrat Galmés, qui va agrair a ALM la seva fusió amb UM. Així mateix, Gabriel Celià va incidir en el fet que hi havia hagut un bon enteniment amb UM i que ALM havia tingut tot el suport dels membres del comitè a l'hora d'arribar a aquest acord d'unió amb els dos partits.

Celià va explicar que «la M comuna que tenim entre els dos partits tant es pot aplicar a Manacor com a Mallorca i el que cercam és el bé comú dels dos llocs». També va comentar que «UM i ALM són dos partits de centre i d'ideologia liberal», i va voler deixar clar que «aquesta unió no és una absorció d'ALM, ja que les nostres sigles no desapareixen, la coalició s'ha duit a terme per aconseguir el millor per a Manacor i per a Mallorca».

La presidenta d'UM, Maria Antònia Munar, va agrair la col·laboració mantinguda entre els dos presidents locals d'UM i ALM per arribar a aquest acord i va deixar clar que «això no és estrany». Munar va remarcar que ALM pot treure un gran profit amb aquesta unió amb UM, ja que «podrà dur a terme els seus objectius prioritaris prevists a Manacor». La presidenta va voler fer entendre que els dos partits units faran molt més que per separat i que d'aquesta manera poden defensar millor els interessos dels ciutadans.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris