cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

Un senegalès mor asfixiat pel fum del braser amb què s'escalfava

L'home feia de peó agrícola en una finca de Son Sardina, on passà la feta

Un jove senegalès de 24 anys va aparèixer mort ahir dematí, devers les vuit, a causa d'una intoxicació de monòxid de carboni, a una caseta on vivia a la finca de Son Llompart, a les proximitats de Son Sardina. El cos de l'infortunat, identificat com Isso Diaw, fou trobat per un compatriota seu que també viu allà mateix.

Segons les primeres impressions de la Policia Local de Palma, el jove perdé la vida en deixar encès el braser amb el qual s'escalfava, que l'asfixià. L'home s'havia quedat dormit a la petita estança amb les portes i les finestres tancades.

Els fets, segons fonts policíaques, tingueren lloc quan Mousa, amic i company de l'infortunat, anà a avisar Isso que el berenar era a punt. En un moment, i després de no obtenir cap resposta, s'adonà que per davall la porta sortia fum, pel que forçà la porta i trobà el seu company, ja cadàver.

Isso Diaw havia arribat a l'Illa fa uns vuit mesos a cercar un lloc de treball. Aconseguí una feina com a peó agrícola a la finca de Son Llompart, collint olives. Segons fonts properes a la víctima, havia estalviat poc més d'un milió i mig de pessetes. Fins fa poc havia viscut a una pensió pagant 1.600 pessetes per vespre, i davant la dificultat d'aconseguir habitatge, es traslladà a la finca en la qual feia feina. Segons informà Mousa, ell mateix li digué que no encengués el braser ja que corria el risc d'asfixiar-se. Però el fred pogué amb ell i no va fer cas de les indicacions del company, fet que li costà la vida.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris