algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Joan Crespí, del PP, dimiteix de regidor per deixar-hi entrar un pagès

El tercer d'UM darrerament ha anat agafant força dins el món de la pagesia

Joan Crespí, un dels puntals del PP de sa Pobla, ahir matí presentà la dimissió al càrrec de regidor. Ara, hi entrarà el número onze de la candidatura popular, Joan Llabrés, un pagès conegut amb el malnom de Talapi.

Crespí al·legà motius merament professionals per presentar la renúncia al càrrec de regidor. «La consulta comença a les 9 del matí, encara que molts dies ja hi som a les 8 o a les 8'15, i en acabar són les 2'30 o les 3 del migdia i em sap greu desatendre les obligacions de l'Ajuntament», explica Crespí. Després comenta que «ja fa un parell de mesos que anava pensant si podia compatibilitzar la feina amb la meva tasca de regidor i he vist que el millor és dimitir i que vengui qualcú altre».

Crespí feia mesos que demanava al batle, Jaume Font, i al primer tinent de batle, Antoni Serra, que li acceptassin la dimissió. Pel poble es comenta que l'entrada de Joan Llabrés ajudarà a contrarestar el protagonisme que darrerament ha agafat dins el món de la pagesia el número tres d'UM, Joan Cantallops. Aquest regidor també fa de pagès.

No obstant això, Crespí afirma que la seva renúncia «no té res a veure amb tot això. És totalment independent de la meva dimissió», sentencià. I després afegí «és la primera notícia que en tenc». En principi, Joan Llabrés no tindrà cap cartera. Joan Crespí presidia Cultura i Educació. La primera d'aquestes dues àrees passa a mans d'Antoni Serra Mir, que ara també du Policia i Sanitat, mentre que Antoni Serra Comas s'encarregarà d'Educació. De fet, ara, Antoni Serra Comas ja representava l'Ajuntament de sa Pobla dins el Consell Escolar Municipal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris