algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

Els joves que la Sala privà de local anuncien mobilitzacions

El col·lectiu en demana la cessió mitjançant un escrit municipal

El grup de joves que l'Ajuntament de Montuïri va deixar sense el local que utilitzaven per fer-hi música anuncia mobilitzacions per recuperar el dret de poder disposar d'un edifici municipal per dur-hi a terme les seves activitats.

El col·lectiu, format per uns quinze joves d'entre 16 i 21 anys, va demanar al batle de Montuïri, Gabriel Matas (PP), que contestàs per escrit la seva proposta de cedir un local municipal en condicions per poder-lo emprar i així dur-hi a terme les seves activitats, però encara no han rebut cap classe de resposta per part de l'Ajuntament.

El passat dia 2 de novembre, els joves varen acudir, com quasi cada dia, al local situat a l'antic edifici del Pes dels Porcs, i es varen trobar amb la sorpresa que no hi podien entrar perquè estava tancat amb pany i clau. El tancament es va realitzar sense previ avís al col·lectiu i ni tan sols varen poder recuperar els instruments que quedaven a dins i que tenen un valor aproximat d'un milió de pessetes.

Un dels arguments que va al·legar en el seu moment el batle Matas va ser que «el lloc es va convertir en un nucli incontrolat de marxa i molestava els veïns». Però allò més contradictori d'aquesta resposta és que l'edifici del Pes dels Porcs està allunyat del centre urbà i que al costat d'aquest espai d'esbarjo no hi ha veïns.

D'altra banda, el grup es demana: «Quin tipus de macrofesta poden fer només 15 joves en un local que té més deficiències que comoditats?». El col·lectiu manifesta que «l'únic que vàrem fer va ser netejar unes instal·lacions que estaven plenes de brutor, puces i rates».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris