algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
21°

La UIB obté el consens per a la supressió parcial de les proves de febrer

Els alumnes aconsegueixen integrar comissions per al compliment del nou pla d'estudis

La Junta de govern universitari ratificà ahir la supressió dels exàmens de febrer per als estudis que segueixen el pla nou, com ja havia estat anunciat a la darrera Junta; aquesta mesura, que havia estat consensuada amb els representants dels alumnes, no afecta el darrer curs de carrera, per al qual es mantindran aquests exàmens extraordinaris quan el nombre d'assignatures pendents no sigui superior a dos i el nombre de crèdits no arribi a catorze.

L'equip de govern acceptà la petició dels estudiants amb relació al manteniment d'aquests exàmens per a tots els cursos en les carreres que encara segueixen els plans d'estudis antic i intermedi; almanco fins l'extinció d'aquests estudis, quan s'acabin les promocions actuals.

La Junta de govern aprovà igualment una iniciativa del consell d'estudiants amb relació al compliment dels nous plans d'estudi: els alumnes consideren que una part del professorat no ha modificat ni adaptat els seus temaris als nous calendaris quatrimestrals, de manera que els estudiants es veuen sobrepassats pel volum de la matèria, mentre que el professor no contempla les parts «pràctiques» de la seva assignatura.

Amb aquesta intenció, la Junta de govern instarà les diferents juntes de centre o facultat a crear comissions de seguiment "una per cada estudi" que permetin observar el compliment del pla nou (bé que el llenguatge emprat per la junta de govern ha estat el d'«implementar»). Aquestes comissions, que disposarà de representació dels alumnes, hauran d'enllestir propostes de resolució que seran debatudes per la Junta de govern.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris