algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

Cort permet que el servei de taxi pugi un 9% la baixada de bandera

Just entrar a un d'aquests vehicles costarà 300 pessetes

Els taxis incrementaran un nou per cent la baixada de bandera i passarà de les 275 a les 300 pessetes. Així ho ha decidit la darrera comissió informativa de Governació i Funció pública de Cort. Segons el grup socialista, que s'ha mostrat molt crític amb aquesta decisió, l'argument de l'equip de Govern per treure endavant aquesta pujada esdevé per l'increment dels costs derivats de l'explotació d'aquestes empreses, entre d'altres conceptes que són avalats per un estudi econòmic. Aquesta pujada situa l'increment mitjà del servei en un 3'62 per cent, és a dir, un 1'62 per cent per damunt de l'IPC.

El portaveu socialista a l'Ajuntament, Antoni Roig, destacà la necessitat d'un canvi de política per part del PP quant a aquest col·lectiu, esmentant que l'Ajuntament està al servei dels ciutadans i no pot cedir cada cop que li tramiten una sol·licitud d'aquest tipus. Així mateix, Roig afirmà la necessitat d'emprendre mesures més adients per millorar el servei que passin per la potenciació del seu ús i de l'increment del nombre d'usuaris.

D'aquesta manera es proposa la creació d'un Bono-taxi, la bonificació als titulars del Carnet Gran, la possibilitat de fer efectiu el pagament del servei amb la Targeta Ciutadana i l'habilitació de més aturades de taxis, entre d'altres iniciatives.

Quant a les crítiques contra l'increment d'un nou per cent, Roig qualifica la pujada de desorbitada. El socialista explicà que en tan sols vint anys el preu del traspàs de les llicències de taxi ha passat de sis milions a vint. «Fet que aporta arguments suficients com per poder afirmar que no és un negoci rònic ni poc productiu».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris