algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

L'exfosser cobrarà més d'un milió d'indemnització per l'acomiadament

Els advocats de Jaume Tous i de l'Ajuntament pactaren l'acord abans del judici

Jaume Tous Ginard, que fins el 18 d'agost fou el fosser del cementeri municipal d'Artà, i l'Ajuntament arribaren ahir a un acord als jutjats socials de Palma, abans que es dugués a terme el judici per tal de cobrar una indemnització que supera el milió de pessetes després de ser despatxat pel batle accidental, Josep Silva.

El motiu d'aquest acomiadament fou, segons la carta que entregaren a Jaume Tous, «deixadesa constant i reiterada en el manteniment de les diferents zones enjardinades del cementeri municipal, així com la seva manca de neteja, constants faltes de puntualitat injustificades i fer cas omís a les instruccions donades repetidament pel que fa a la manera de realitzar la feina».

Tous rebutjà aquestes acusacions i digué que la raó fou la concessió dels serveis de manteniment del cementeri a una empresa de Capdepera, Funerària Antoni Muntaner, que fou batle socialista d'aquesta localitat. L'exfosser d'Artà indicà que l'Ajuntament li oferí integrar-se dins les brigades municipals com a jardiner, però assenyalà que la seva vocació es trobava al cementeri, treballant de fosser. «Em sentia molt còmode i m'agradava el treball, perquè em permetia relacionar-me amb la gent». Jaume Tous explicà que havia treballat per l'Ajuntament durant cinc anys i creia que aquesta feina duraria tota la vida. «He demanat tres préstecs i ara no sé com els podré pagar».

Malgrat l'acord al qual arribaren el seu advocat, Manuel Riera, i el lletrat de l'Ajuntament, Manuel Vich, per Jaume Tous no és la solució. «Tenc la moral molt baixa», assenyalà, a la vegada que lamentava que el batle, Montserrat Santandreu, no havia volgut parlar amb ell.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris