cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

Cort gastarà 265 milions en els estudis urbanístics dels projectes de l'any que ve

La primera fase de la falca verda i el bastió del Príncep seran els més importants

A poc a poc es van aclarint els misteris del pressupost municipal. Així, el regidor d'Urbanisme, Rafel Vidal, va explicar ahir als mitjans de comunicació per què s'havien afegit 263 milions de pessetes en concepte de projectes i estudis als doblers de què disposarà la comissió que presideix. «S'han de fer molts d'estudis tècnics nous», va ser la raó esgrimida per Vidal per justificar aquesta quantitat.

Entre els nous projectes, es troba el concurs d'idees per a la primera fase de la falca verda i el baluard del Príncep, un estudi de rehabilitació de la primera línia del Jonquet, un novedós estudi de les problemàtiques de l'Eixample de cara a aconseguir una actuació integral en el conjunt de barriades més extenses de la ciutat i un estudi de mobilitat i de tancament al trànsit de determinats carrers del centre de la vila.

Però no acaba aquí la cosa. Urbanisme també enllestirà amb aquests doblers els plans especials de reforma interior de Son Dameto, Cala Major, el Polígon de Llevant i Son Ametler. També disposarà de doblers per tal de revisar el PERI de Can Mayol. Vidal també es reserva una part d'aquests doblers per a «projectes que puguin tenir una certa urgència com puguin ser determinades biblioteques de barriada i centres de Salut».

L'Ajuntament de Palma tindrà doblers per desenvolupar la redacció d'aquestes projectes, però no podrà executar-los més que de manera molt minsa en les seves fases inicials, ja que tan sols compta amb 220 milions de pessetes per a les obres pròpies en el nou pressupost municipal. «Per poder tirar endavant aquests projectes haurem de demanar un crèdit suplementari, si no serà totalment impossible», assegurà el regidor Vidal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris