cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
17°

Indignació entre els veïns de s'Arboçar per la modificació del projecte d'asfaltatge

El col·lectiu assegura que l'Ajuntament ha intentat afavorir el delegat d'Agricultura

Un col·lectiu de veïns del camí rural de s'Arboçar del municipi de Sant Llorenç s'han manifestat en contra de la decisió que ha adoptat l'Ajuntament de no asfaltar part del camí, arran de la moció que presentaren els partits de l'oposició PSM i NIU. Aquests es manifestaren en contra de l'asfaltatge de la via d'accés que condueix a la finca del regidor d'Agricultura, Jaume Domenge (UM), i acusaren l'equip de govern de voler-lo afavorir.

Miquel, Francesc i Antoni Santandreu, Tomeu Pascual, Guillem Duran i Tomeu Riera volgueren dir la seva envers el tema: «Fa més de 19 anys que ens queixam del mal estat del camí. De fet, ja havíem arreplegat firmes en pro de seu asfaltatge i, quan semblava que estava a punt d'arreglar-se amb el vistiplau del Consell i de l'Ajuntament, l'oposició presenta una moció perquè no l'asfaltin».

El motiu que al·leguen els veïns de s'Arboçar sobre el fet que el camí s'ha deixat sense asfaltar és que «l'Ajuntament, per fer quedar bé un dels seus regidors, que precisament té una finca al final del camí, ha decidit escoltar l'oposició i tornar enrere amb el projecte. Nosaltres estam indignats perquè amb aquesta postura n'han beneficiat un i, per contra, ens han perjudicat no només a nosaltres sis, sinó 113 propietaris de finques de la zona».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris