algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Els comerços regalaran 19'2 milions a través de la campanya de Nadal

La iniciativa disposa d'un pressupost de 64 milions, 40 subvencionats pel Govern

Uns 4.000 petits i mitjans comerços de les Balears s'han unit, per primera vegada, per tal de repartir 19'2 milions de pessetes a través de la campanya nadalenca conjunta «Estam per tu», que s'iniciarà el pròxim 20 de novembre i es perllongarà fins al 7 de gener del 2000.

Aquesta promoció comercial i publicitària nadalenca disposa d'un pressupost de 64 milions de pessetes; d'aquests, 40 els ha aportat la Conselleria d'Economia, Agricultura, Comerç i Indústria, mentre que la resta els ha abonat les associacions empresarials de les Illes que defensen els drets de les Pime: Afedeco, Ascome, Pimeco i Pimeef.

Segons informaren el vicepresident del Govern, Pere Sampol, i els presidents d'Afedeco, Pau Bellinfante, i de Pimeco, Demetrio Peña, la dotació monetària dels premis abraça des del milió de pessetes fins a les 1.000 pessetes. D'un milió es repartiran quatre premis, de mig milió se'n sortejaran vuit. La resta de milions en gratificació tindran un import de 1.000, 2.000 i 5.000 pessetes.

Per gaudir d'aquestes compensacions s'haurà de fer ús de la targeta Compra Fàcil que les Pime balears han creat amb el suport de la Caixa de les Balears Sa Nostra. «Així aconseguirem que els clients s'acostumin a utilitzar-la», puntualitzà Bellifante.

Dels 15.000 establiments comercials de les Illes, uns 4.000 participen en aquesta iniciativa, ja que un alt percentatge «viu del turisme i acabada la temporda alta tanquen els seus comerços», explicà el president de Pimeco.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris