cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
21°

Jardins fets malbé perquè s'aparca a la rotonda

La manca d'una parada d'Aumasa a na Camel·la provoca que els alumnes trepitgin el sembrat

Els veïns del passeig de na Camel·la i la plaça Madrid han denunciat la manera d'aparcar per part dels conductors dels autobusos de l'empresa Autocares Manacor SA (Aumasa) a l'hora de deixar els estudiants de l'institut d'educació secundària de na Camel·la. Aquests veïns protesten perquè els xofers deixen l'autobús a la rotonda. Això obliga els estudiants a haver de trepitjar la zona enjardinada. Un dels veïns apunta que «deixen tot el jardí de l'avinguda del Parc fet un vertader desastre».

D'altra banda, Adela Olivencia, una de les veïnes que ha denunciat aquest fet, afirma que «hem avisat la Policia Local en nombroses ocasions i no hem vist que s'hagi duit a terme cap actuació». La ciutadana apunta que «els residents de la barriada no podem entendre com els conductors d'Aumasa fan allò que els dóna la gana sense que ningú no hi intervengui».

Pel que fa a la versió de la Policia Local de Manacor, Antoni Sureda, inspector en cap, manifesta que «coneixem perfectament aquesta problemàtica ja que ens ho han denunciat en nombroses ocasions». Les possibles solucions que apunten tant Antoni Sureda com el delegat de la Policia Local, Antoni Mestre (PSOE), és que «s'han encarregat unes marquesines per evitar el problema. Aquestes indicaran el lloc d'aparcament de l'autocar i això suposarà que no es podrà aturar a la rotonda com fa actualment».

Una vegada que s'hagi concretat la ubicació de l'aturada se solucionaran els dos problemes: d'una banda, l'estacionament il·legal a la rotonda i de l'altra, les destrosses a la zona enjardinada de l'avinguda del Parc. De moment i fins que no es posi una solució a la problemàtica, els estudiants baixen de l'autobús i trepitgen la zona que està enjardinada, ja que el vehicle s'atura just devora el jardí i els alumnes no disposen de cap altra alternativa. Una altra barriada que també està afectada pels estacionaments dels autocars d'Aumasa és la zona de la plaça Ramon Llull, coneguda popularment com la plaça del Mercat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris