cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
17°

Iniciatives Portuàries inverteix 700 milions a construir 152 amarradors

El projecte es presenta el dia 27 al Saló Nàutic de Barcelona

El passeig marítim de Palma tindrà una nova instal·lació d'amarraments que se situarà al moll de Golondrines. L'Autoritat Portuària aprovarà previsiblement la propera setmana el projecte presentat per Iniciatives Portuàries Mirall Mar de Mallorca SL.

Aquesta empresa fou l'adjudicatària del concurs convocat per l'organisme oficial per a la gestió dels serveis portuaris d'embarcacions d'esbarjo. Concretament, s'encarregarà de l'explotació d'uns 60.000 metres quadrats de mirall d'aigua que es corresponen amb una línia d'atracament de 367 metres del passeig, entre la terminal de trànsit local (moll de Golondrines) i el pantalà de la Mediterrània.

Fonts d'Iniciatives Portuàries indicaren que el projecte inclou 152 amarraments per a vaixells d'entre 12 i 20 metres d'eslora, i implicarà una inversió aproximada de 700 milions de pessetes.

Malgrat la gran demanda d'atracaments, especialment a Palma, aquestes fonts assenyalaren que encara no s'han posat a la venda. El projecte es presentarà oficialment el proper dia 27 a Barcelona, durant el Saló Nàutic, on l'empresa disposa d'un estand. L'objectiu, més que vendre, és donar a conèixer en el «millor fòrum» aquesta nova oferta a un públic entès. La construcció d'aquest nou equipament inclou una petita marina amb un dic i quatre pantalans. El projecte inicial només abraça serveis nàutics i no està prevista cap dotació d'establiments d'hoteleria o restauració.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris