nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

Els immobles de devora les Estacions pugen 40.000 pessetes el metre

Tot i això, a Marquès de la Fontsanta els propietaris encara no volen vendre

El parc de les Estacions està influint de manera decisiva en l'entramat de la geografia urbana de Palma. Un dels seus efectes més immediats ha estat revaloritzar una mitjana de quaranta mil pessetes per metre quadrat els immobles dels carrers que fan frontera amb el parc: Eusebi Estada i Marquès de la Fontsanta.

Aquestes dues vies no han estat les úniques que han incrementat el seu valor. Els carrers que els envolten també es beneficien de manera directa d'aquesta pujada de preus, tot i que són els dos carrers esmentats els més beneficiats per les Estacions. Així, els preus a Eusebi Estada es mouen actualment al voltant dels quinze i setze milions de pessetes per a pisos de 110 metres quadrats. Això ens situa el preu del metre quadrat al voltant de les 145.000 pessetes. Fins ara el preu se situava entre les 100.000 i les 110.000 pessetes per metre quadrat, tot dependent de factors com l'antiguitat dels immobles o la seva proximitat respecte a la plaça d'Espanya.

Segons comentaren diferents agents immobiliaris a Diari de Balears, al carrer Marquès de la Fontsanta no es ven res perquè la gent està molt a gust amb les seves cases i esperen la pujada definitiva de preus prevista per a l'any que ve. «Llavors serà el moment de vendre. Quan el parc de les Estacions estigui completament consolidat Marquès de la Fontsanta serà un dels millors carrers de Palma. Els seus habitants es veuran beneficiats per la creació de la nova zona verda. Aquest fet se suma a la millora de cotització dels pisos de la barriada propiciada per la proximitat d'El Corte Inglés i l'establiment de moltes botigues de moda entre el Palacio Avenida i els grans magatzems».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris