algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

L'home que trobaren fa quatre mesos en un camp de golf morí per accident

Els forenses han rebutjat la possibilitat inicial segons la qual es tractava d'un homicidi

95744

El cos de Sebastià Mut romangué uns dies sota l'aigua d'un dels llacs artificials del camp de golf de Son Muntaner i fou trobat per uns treballadors.

La mort de Sebastià Mut, un veí de La vileta, fa quatre mesos al llac del camp de golf de Son Muntaner, s'investigà des que se'n trobà el cos com si es tractàs d'un homicidi, tant per com es trobà el cadàver com pels resultats de la primera autòpsia que es realitzà a Palma i que no descartava la mort violenta. Ara l'Institut Toxicològic de Barcelona ha aclarit que es tractà d'un accident.

Agafant com a referència una sèrie de marques que aparegueren al coll de l'infortunat, la Policia començà les investigacions com si es tractàs d'un homicidi. Tot apuntava que l'home havia mort estrangulat. Els policies dedicaren moltes hores a investigar persones que s'haguessin relacionat amb Sebastià Mut, i fins i tot començaren a tenir serioses sospites sobre algú. Però amb el pas de les setmanes sorgiren els primers dubtes, que l'autòpsia no aclarí de cap manera. Després es pensà que podia tractar-se d'un accident i es decidí enviar les restes de l'home a l'Institut Toxicològic de Barcelona, que confirmà les darreres sospites, que fou un accident.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris