algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

La brigada de Fodesma durà a terme la restauració del molí fariner d'en Polit

Consell de Mallorca i Ajuntament arriben a un acord per cofinançar el projecte

L'Ajuntament de Manacor i el Consell Insular de Mallorca (CIM) han signat un acord per procedir a la restauració de l'interior del molí d'en Polit de Manacor. La vicepresidenta i consellera de Promoció Econòmica i Ocupació del Consell Insular de Mallorca (CIM), Maria Antònia Vadell (PSM), i la delegada de Cultura de l'Ajuntament, Margalida Fons (PSM), varen explicar ahir el projecte de restauració de l'interior de l'antic molí d'en Polit.

Les obres de restauració del molí seran cofinançades per ambdós organismes; malgrat que el cost global de la reforma encara no s'ha calculat, «a causa dels extres que solen sorgir quan es du a terme aquest tipus de restauracions», segons va declarar Maria Antònia Vadell. L'Ajuntament finançarà les despeses del material utilitzat en la reforma; mentre que la Conselleria de Promoció Econòmica i Ocupació, a través de Fodesma, es farà càrrec del cost de la mà d'obra.

Les actuacions que s'ha previst dur a terme, segons varen explicar els tècnics, són el condicionament de les parets interiors, la reparació de les cobertes i del paviment. També s'ha previst restaurar les escales de la torre interior i col·locar-hi una barana de fusta. Així mateix, es forrarà de fusta la coberta interior i s'instal·larà una comporta, per restringir l'accés a la part alta de la torre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris