algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

L'Ajuntament atorga la medalla d'or de la ciutat a la Universitat de les Illes

Serà «per la seva importància» l'única institució que Cort honorarà enguany

S.B/ C.M.C. Palma.
La Universitat de les Illes Balears serà l'única entitat que l'Ajuntament de Palma reconeixerà el dia 31 de desembre, quan Cort li atorgui la medalla d'or de la ciutat.

La Junta de portaveus de Cort aprovà ahir una proposta de l'equip de govern municipal per tal que enguany la ciutat sols faci un reconeixement institucional en la jornada en què tradicionalment es donen les medalles de la ciutat i s'anomenen els fills il·lustres i adoptius de la vila.

Segons va explicar a Diari de Balears la primera tinent de batle i regidora de Cultura, Carme Feliu, «hem proposat que sols es faci un reconeixement per tal de remarcar la importància que té per aquesta ciutat la Universitat de les Illes Balears, una institució que ha de ser reconeguda en solitari i que dota d'un gran prestigi les medalles de la ciutat». El reconeixement a la Universitat es farà el mateix dia de la festa de l'estendard a Cort, i Feliu té pensat demanar que la Coral Universitària actuï en el decurs de la cerimònia.

Els partits de l'oposició es mostraren molt contents amb el fet que la medalla s'atorgui a la Universitat. Segons el portaveu del PSIB a Cort, Antoni Roig, «un dels reptes de l'Ajuntament és que la Universitat sigui arrelada a la ciutat. La situació no afavoreix molt, però s'ha d'intentar promocionar, i aquest reconeixement serveix per unir institucions».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris