algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Una prostituta fuig d'un client escalant a pols dos pisos des d'una vuitena planta

Una prostituta pujà una altària de dos pisos per l'exterior d'un edifici del carrer General Ricardo Ortega, per fugir d'un client que l'engegà de casa seva sense permetre que sortís per la porta. La dona, que en aquell moment era en el vuitè pis, escapà de l'habitatge pel balcó per por que l'home l'agredís, i pujà a pols per les balconades fins arribar al terrat de l'edifici, una desena planta.

Els fets tingueren lloc la matinada de dimarts quan una patrulla del Cos Nacional de Policia acudí a una cridada telefònica des d'un edifici del carrer General Ricardo Ortega on una dona d'una vintena d'anys demanava auxili a crits des del terrat. Quan els agents es presentaren pujaren a dalt, i veren sola la dona. A les escales hi havia un home d'una trentena d'anys, que, segons la dona, la volia matar.

Ella s'encarregà de relatar els fets als agents. Tot ocorregué quan l'individu que estava a les escales, i que fou detingut per la policia, acudí a la porta de Sant Antoni, on la dona exerceix la prostitució, i contractà els seus serveis. Seguidament la dugué al pis on tot passà. En aquell moment, la jove decidí partir sense fer res amb l'home, però no n'especificà les causes als agents. Fou en aquest moment quan l'individu, irritat, tragué la dona a fora, però no li permeté sortir per la porta, que estava tancada amb clau. La situació es posà violenta i el detingut pegà tres bufetades a la prostituta que, temerosa que l'agressió anàs a més, s'escapà per l'exterior del balcó i pujà al terrat, amb el risc de perdre l'equilibri i precipitar-se al terra.

L'individu de l'escala fou detingut, acusat d'intent d'homicidi. Es negà a identificar-se i en tot moment es resistí als agents de l'autoritat. La Policia científica efectuà les gestions oportunes i mitjançant les empremtes dactilars es va poder saber que es tracta d'Ahmed T., de 34 anys, de nacionalitat argelina. Es tracta d'un individu amb un ample historial delictiu, que ha estat detingut en 37 ocasions, sobretot per la costa nord peninsular, i ha estat reclamat judicialment 14 vegades. Ahmed T. no va voler fer cap tipus de declaració.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris